Links naar albums of afbeeldingen verzenden

U kunt via e-mail of IM links naar specifieke foto's of albums verzenden naar iedereen die u maar wilt. Volg de onderstaande stappen over het delen van afbeeldingen en albums.

Link naar een afzonderlijke afbeelding

Als u één foto wilt delen in een niet-vermeld album, kopieert u de URL dan niet in uw browser. Anders krijgt de ontvanger namelijk toegang tot het volledige album. Ga in plaats daarvan als volgt te werk:

1. Klik op de pagina Mijn foto's op uw album.
  2. Klik op de afzonderlijke foto waarnaar u een link wilt maken.
  3. Kopieer de URL (Ctrl-C) die aan de rechterkant in het veld 'Link' staat.
  4. Plak de URL in een e-mail of IM (Ctrl-V).

Slechts één foto binnen een album delen

Als u slechts één foto wilt delen, gebruikt u de link in het veld 'Link in e-mail of IM plakken'. Gebruikers die op de link klikken die u uit de adresbalk van uw browser heeft gekopieerd, kunnen de andere foto's in het album zien, zelfs als uw album niet is vermeld.

Link naar een volledig album

1. Klik op de pagina Mijn foto's op uw album.
  2. Klik aan de rechterkant op 'Link naar dit album'.
  3. Kopieer de URL (Ctrl-C) in het veld 'Link in e-mail of IM plakken'. U kunt ook de URL van het album naar de adresbalk van uw browser kopiëren.
  4. Plak de URL in een e-mail of IM (Ctrl-V).

Er is geen linkinformatie beschikbaar voor albums die zijn ingesteld op 'Aanmelding vereist voor weergave'. Verwijder eerst de vereiste aanmelding als u wilt delen door een link naar uw album of afbeelding te sturen.