Picasa 3.9

Knoppen van het Fotovak toevoegen

Ontdek nieuwe functies en voeg handige knoppen toe aan het Fotovak:

1. Klik op Extra > Knoppen configureren.
  2. Met de knoppen Toevoegen en Verwijderen kunt u bepalen welke knoppen moeten worden weergegeven.

Een collage maken: maak een collage en deel die met uw vrienden en familieleden. Experimenteer met zes verschillende collagetypen en bepaal zelf de inhoud en vormgeving van uw collage.
    Een film maken: combineer uw foto's, video's en muziek in een film die u direct kunt uploaden naar YouTube.
    'BlogThis!': foto's direct vanuit Picasa op Blogger plaatsen.
    Winkelen: afdrukken bestellen bij onze online afdrukpartners.
  3. Met de knoppen Omhoog en Omlaag kunt u de volgorde van de knoppen bepalen.
  4. Klik op de knop OK om de nieuwe instellingen op te slaan.