Picasa 3.9

Knoppen aan het Fotovak toevoegen

Ontdek nieuwe functies en voeg handige knoppen toe aan het Fotovak:

1. Klik op Extra > Knoppen configureren.
  2. Met de knoppen Toevoegen en Verwijderen kun je bepalen welke knoppen moeten worden weergegeven. Een collage maken: maak een collage en deel die met je vrienden en familieleden. Experimenteer met zes verschillende collagetypen en bepaal zelf de inhoud en vormgeving van je collage. Een film maken: combineer je foto's, video's en muziek in een film die je direct kunt uploaden naar YouTube. BlogThis!: foto's direct vanuit Picasa op Blogger plaatsen. Winkelen: bestel afdrukken bij onze online afdrukpartners.
  3. Met de knoppen Omhoog en Omlaag kun je de volgorde van de knoppen bepalen.
  4. Klik op de knop OK om de nieuwe instellingen op te slaan.