Downloaden van album

U kunt afzonderlijke foto's en volledige albums vanuit Picasa Webalbums naar uw computer downloaden.

Een afzonderlijke foto downloaden:

1. Terwijl u de foto bekijkt die u wilt downloaden, klikt u op Acties > Foto downloaden.
  2. Indien nodig, selecteert u Bestand opslaan in het venster dat wordt weergegeven.

Een volledig album downloaden:

1. Terwijl u het album bekijkt dat u wilt downloaden, klikt u op Acties > Downloaden naar Picasa.
  2. In het venster dat wordt weergegeven, klikt u op de knop Downloaden.

Albums die vanaf uw eigen account zijn gedownload, worden weergegeven in de verzameling 'Webalbums'. Albums die u van vrienden en familie heeft gedownload, worden weergegeven in de verzameling 'Gedownloade albums'.

Belangrijke opmerkingen bij het downloaden:

• Als u volledige albums van Picasa Webalbums wilt downloaden, moet u Picasa op uw computer hebben geïnstalleerd.
  • Als u een volledig album van een andere gebruiker wilt downloaden, moet de albumeigenaar de optie 'Bezoekers toestaan mijn foto's te downloaden' op het tabblad 'Privacy en toestemming' van de pagina 'Instellingen' inschakelen.
  • Mac-gebruikers: u kunt ook de Uploader van Picasa Webalbums gebruiken om volledige albums te downloaden die uw eigendom zijn. Meer informatie.