Bijschriften toevoegen

Ga als volgt te werk om bijschriften toe te voegen aan uw foto's in Picasa Webalbums:

De snelste manier:

1. Klik op de pagina 'Mijn foto's' op het album waaraan u bijschriften wilt toevoegen.
  2. Klik op Acties > Bijschriften
  3. Bijschriften aan uw foto's toevoegen.
  4. Klik op de knop 'Voltooid'.

De uitgebreide manier:

1. Navigeer naar een foto om deze weer te geven.
  2. Klik op 'Een bijschrift toevoegen' onder uw foto.
  3. Schrijf uw bijschriften en klik vervolgens op 'Bijschrift opslaan'.

Er geldt een limiet van 1024 tekens voor bijschriften die worden weergegeven in Picasa Webalbums. Wanneer u foto's uploadt vanuit de Picasa-software, worden de fotobijschriften samen met de foto's geüpload. Aangezien Picasa geen tekenlimiet heeft, worden bijschriften met meer dan 1024 tekens op gepaste wijze afgekapt in Picasa Webalbums.

Wijzigingen aan bijschriften in Picasa kunnen automatisch worden weergegeven in uw online albums als u Websynchronisatie inschakelt in Picasa. U kunt bijschriften die u in Picasa Webalbums heeft gemaakt en bewerkt, ook handmatig synchroniseren met uw foto's in Picasa. Meer informatie over het kopiëren van online wijzigingen naar Picasa.