Taal wijzigen

Wanneer u Picasa voor het eerst gebruikt, wordt het programma in dezelfde taal weergegeven als uw besturingssysteem.

De taalinstellingen wijzigen

Windows

1. Open Picasa.
  2. Klik op 'Extra' > 'Opties' (Windows).
  3. Klik op het tabblad 'Algemeen'.
  4. Selecteer de taal die u wilt gebruiken.
  5. Klik op 'OK'.
  6. Klik op 'Ja' in het dialoogvenster 'Bevestigen'.
  7. Sluit en start Picasa opnieuw om de nieuwe taal toe te passen.

Mac

1. Selecteer 'Systeemvoorkeuren' in het Apple-menu.
  2. Klik op 'Internationaal'.
  3. Klik op het tabblad 'Taal'.
  4. Zoek in de lijst van talen naar de taal die u wilt gebruiken en sleep die naar boven aan de lijst.
  5. Sluit en start Picasa opnieuw om de nieuwe taal toe te passen.

Houd er rekening mee dat deze instelling wordt gebruikt voor alle toepassingen. Als u zich opnieuw aanmeldt, wordt de gekozen taal gebruikt in Picasa en alle overige toepassingen.

Beschikbare talen (Windows)

Bulgaars Filipijns Japans Slowaaks
Frans Fins Lets Sloveens
Catalaans Koreaans Litouws Spaans
Chinees (vereenvoudigd en traditioneel) Duits Noors Zweeds
Kroatisch Grieks Pools Thais
Tsjechisch Hindi Portugees (Brazilië en Portugal) Turks
Deens Hongaars Roemeens Oekraïens
Nederlands Indonesisch Russisch Vietnamees
Engels (VK en VS) Italiaans Servisch

Picasa voor Mac is beschikbaar in alle bovenstaande talen, behalve Hindi, Thais en Vietnamees.