Een Face Movie maken

Face Movie analyseert de foto's die u heeft geselecteerd om de kleinste verschillen in gezichtsuitdrukkingen of houdingen op te sporen. In tegenstelling tot bij een filmpresentatie legt Face Movie de gezichtsuitdrukkingen die in iedere foto het meest op elkaar lijken boven op elkaar om de meest vloeiende overgang te creëren. Ga als volgt te werk als u een Face Movie wilt maken:

1. Selecteer meerdere foto's of een heel personenalbum.
  2. Klik op Face Movie maken Face Movie.
  3. U kunt verschillende overgangen selecteren in de vervolgkeuzelijst Overgangsstijl, de weergavetijd van een dia kiezen, of zelfs bepalen in hoeverre de verschillende foto's elkaar moeten overlappen.
  4. Klik op Film maken

Uw concepten en afgeronde meesterwerken worden opgeslagen in de map 'Films', die u vindt in de map 'Mijn afbeeldingen' voor Windows of de map 'Afbeeldingen' op een Mac. In Picasa vindt u de map 'Films' in de verzameling 'Projecten' of in de map 'Picasa'.

Tip: naast Face Movies kunt u ook filmpresentaties maken. Hierbij worden foto's in chronologische orde weergegeven.