Foto's toevoegen aan een album van iemand anders

Als u door vrienden wordt uitgenodigd foto's toe te voegen aan hun online webalbum, voegt u als volgt foto's (of video's) aan hun album toe:

1. Ga in Picasa Webalbums naar het album van uw vriend. Of klik gewoon op de link 'Foto's aan dit album toevoegen' in de e-mailuitnodiging die door de eigenaar van het album verzonden is.
  2. Meld u aan bij Picasa Webalbums via het e-mailadres dat door de eigenaar van het album werd gebruikt om contact met u op te nemen. Als u geen Google-account heeft, moet u er een maken om foto's toe te kunnen voegen.
  3. Klik boven aan het album op Foto's toevoegen.

foto's toevoegen

4. Selecteer de foto's of video's die u wilt uploaden.
  5. De upload voltooien.

Als u bij Picasa Webalbums bent aangemeld en de openbare galerij van een andere gebruiker bekijkt, ziet u het pictogram Bijdragers toevoegen onder de albums waaraan u kunt bijdragen.

Twee belangrijke opmerkingen:
  • Alle bijdragen tellen mee voor het opslagquotum van Picasa Webalbums van de albumeigenaar.
  • Let goed op wat u bijdraagt. De eigenaar van het album is verantwoordelijk voor alle inhoud van het geüploade album. Als er foto's of video's in het account worden gevonden die niet voldoen aan ons Programmabeleid, heeft dit consequenties voor de eigenaar van het album.