Welkom bij Picasa en Picasa Webalbums

Je kunt je foto's organiseren en bewerken met Picasa en vervolgens Picasa Webalbums gebruiken om je foto's en video's te uploaden en te delen.

Picasa

Met Picasa kun je je foto's beheren, bewerken en delen. Dingen waarmee je rekening moet houden wanneer je Picasa gebruikt:

• Picasa slaat de foto's niet op je computer op.
    Wanneer je Picasa opent, bekijkt het programma de mappen op je computer en geeft het de foto's weer die het vindt. Het programma geeft de bestandstypen weer waarop je het laat zoeken, in de mappen waarin je het laat zoeken.
  • Je oorspronkelijke foto's blijven behouden.
    Wanneer je bewerkingsopties gebruikt in Picasa, blijven je oorspronkelijke bestanden behouden. De fotobewerkingen die je aanbrengt, zijn alleen zichtbaar in Picasa totdat je besluit je wijzigingen op te slaan. Ook dan maakt Picasa een nieuwe versie van de foto waarop de bewerkingen zijn toegepast en blijft het oorspronkelijke bestand behouden.

Picasa gebruiken

Download Picasa

Picasa Webalbums

Je kunt je foto's gemakkelijk vanaf je camera of computer op internet krijgen.

Ga naar Picasa Webalbums