Picasa-Webalbums

De uploadinstelling voor Automatische back-up schakelen tussen volledig en standaardformaat

Je bepaalt zelf of je geüploade foto's en de foto's van Automatische back-up worden opgeslagen op standaardformaat (goed voor delen via internet) of op volledig formaat (geschikt voor afdrukken, maar hiervoor wordt meer opslagruimte gebruikt). Je kunt een onbeperkt aantal foto's op standaardformaat uploaden, maar foto's op volledig formaat tellen mee voor je Google Drive Opslag-quotum.

Android

Raak in de Google+ app Menu > Instellingen > Automatische back-up > Fotoformaat > Volledig formaat of Standaardformaat aan.

Meer informatie over andere instellingen van Automatische back-up voor Android.

iOS

Raak in de Google+ app Menu >  tandwielpictogram > Camera en foto's > Automatische back-up aan > schakel Back-ups op volledig formaat in of uit.

Meer informatie over andere instellingen van Automatische back-up voor iOS.

Desktop

1. Selecteer  Instellingen in het Google+ navigatiemenu.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte Foto's en vink het selectievakje naast Mijn foto's uploaden op volledig formaat aan of verwijder het vinkje. Je kunt deze optie op elk gewenst moment wijzigen. Onder deze instelling kun je zien hoeveel opslagruimte je nog over hebt.