Vergelijkend bewerken

Gebruik vergelijkend bewerken om twee verschillende foto's of twee verschillend bewerkte versies van dezelfde foto met elkaar te vergelijken. Dit doet u als volgt:

1. Dubbelklik in Picasa op een foto.
  2. Kies boven de foto op een van de knoppen voor vergelijkend bewerken: knoppen voor vergelijkend bewerken
    • A|B: twee verschillende foto's met elkaar vergelijken. Selecteer een van de afbeeldingen en blader met de toetsen pijl-links en pijl-rechts naar de andere foto's in de map of het album.
    • A|A: verschillende series bewerkingen van dezelfde foto met elkaar vergelijken of het origineel bekijken terwijl u bewerkingen aanbrengt. Wanneer u beide versies van dezelfde foto bewerkt, wordt u gevraagd welke versie u wilt opslaan.
  3. Als u een foto wilt bewerken, klikt u op de betreffende foto en brengt u de gewenste bewerkingen aan.

Klik op de knop boven uw foto's om de weergave te wijzigen: naast elkaar of onder elkaar.