Naamtags in- of uitschakelen

Naamtags zijn standaard ingeschakeld in de Picasa-software. Dit betekent dat Picasa technologie voor gezichtsherkenning gebruikt om uw foto's op gezichten te scannen. Door naamtags aan deze gezichten toe te voegen, kunt u uw foto's ordenen volgens de mensen die erop voorkomen. U kunt gezichtsherkenning op elk moment in- of uitschakelen:

1. Klik in Picasa op Extra > Opties (pc) of Picasa > Voorkeuren (Mac).
  2. Klik op het tabblad Naamtags.
  3. Schakel het selectievakje naast 'Gezichtsherkenning inschakelen' in of uit.
  4. Klik op OK.