Wijzigingen in instellingen voor back-up en synchronisatie voor berichten-apps

Wijzigingen in 'Back-up en synchronisatie'

Vanwege COVID-19 delen mensen nu meer foto's en video's dan ooit. Omdat we het internetgebruik proberen te beperken, is 'Back-up en synchronisatie' uitgeschakeld voor apparaatmappen die zijn gemaakt door berichten-apps zoals WhatsApp, Berichten en Kik. Je kunt dit op elk moment wijzigen via de instellingen.

Belangrijk:

• Je kunt de instellingen voor 'Back-up en synchronisatie' op elk moment inschakelen in deze apps.
  • Als 'Back-up en synchronisatie' is uitgeschakeld, kun je nog steeds foto's en video's uit berichten-apps vinden en afzonderlijke foto's en video's kiezen waarvan je een back-up wilt maken.
  • Dit heeft geen invloed op eerder gemaakte back-ups van foto's en video's uit berichten-apps.

Foto's video's uit berichten-apps vinden

Je kunt op je apparaat nog steeds content vinden uit berichten-apps waarvoor 'Back-up en synchronisatie' uitgeschakeld.

1. Open de Google Foto's-app Foto.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek en dan Foto's op apparaat en dan Alles bekijken.
  3. Open de map van de gewenste berichten-map.

Een back-up maken van specifieke foto's en video's uit berichten-apps

1. Open de Google Foto's-app Foto.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek en dan Foto's op apparaat en dan Alles bekijken.
  3. Tik op de map met de content waarvan je een back-up wilt maken.
  4. Selecteer de foto of video waarvan je een back-up wilt maken en dan Meer More en dan Nu back-up maken Back-up maken.

Je back-upinstellingen voor apparaatmappen wijzigen

1. Open de Google Foto's-app Foto.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek en dan Foto's op apparaat en dan Alles bekijken.
  3. Tik op de map waarvan je een back-up wilt maken.
  4. Schakel bovenaan Back-up en synchronisatie in. Meer informatie over hoe je je back-upinstellingen wijzigt