Synkronisera dina favoritfoton med Apple Foto

Synkronisera automatiskt dina favoritfoton mellan Apple Bilder och Google Foto.

Så fungerar det

• Dina favoritfoton (hjärta) i Apple Foto blir favoriter i Google Foto.
  • Dina favoritfoton i Google Foto blir favoriter i Apple Foto.
  • Om du tar bort favoritfoton från Google Foto tas de bort från favoriter i Apple Foto och tvärtom.

Tips! Du måste använda en iOS-enhet för den här funktionen.

Aktivera eller inaktivera Synkronisering

1. Öppna Google Foto Foto på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på kontots profilbild uppe till höger.
  3. Tryck på Fotoinställningar Inställningar.
  4. Tryck på Apple Bilder.
  5. Tryck på Synkronisera favoriter På.
  6. Tryck på Aktivera synkronisering eller Inaktivera synkronisering.

Tips!

• Om du redan använder Google Foto kan ett meddelande visas i Google Foto-appen. Tryck på mappen Favoriter om du vill aktivera synkronisering och visa dina favoriter i Apple Foto.
  • Om du inaktiverar synkronisering av favoriter träder ändringen i kraft för framtida foton. Foton som redan är favoriter fortsätter att vara favoriter.