Synkroniser favorittbildene dine med Apple Bilder

Synkroniser favorittbildene dine automatisk mellom Apple Bilder og Google Foto.

Slik fungerer det

• Favorittbildene dine (hjerte) i Apple Bilder blir favoritter i Google Foto.
  • Favorittbildene dine (stjerne) i Google Foto blir favoritter i Apple Bilder.
  • Hvis du fjerner favorittmerkingen i Google Foto, fjernes også favorittmerkingen i Apple Bilder – og omvendt.

Tips: Du må bruke en iOS-enhet for denne funksjonen.

Slå Synkronisering på eller av.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din.
  3. Trykk på innstillingene Innstillinger for Google Foto og så Apper og enheter.
  4. Trykk på Apple Bilder og så Synkroniser Favoritter På og så Slå på synkronisering eller Slå av synkroniseringen.

Tips:

• Hvis du allerede bruker Google Foto, kan det hende du ser en forespørsel i Google Foto-appen. Trykk på Favoritter-mappen din for å slå på synkronisering og se favorittene dine i Apple Bilder.
  • Hvis du slår av synkronisering av favoritter, trer det i kraft for fremtidige bilder. Bilder som allerede er favoritter, fortsetter å være favoritter.