Je favoriete foto's synchroniseren met Apple Foto's

Synchroniseer je favoriete foto's automatisch tussen Apple Foto's en Google Foto's.

Hoe het werkt

• Je favoriete (hart) foto's in Apple Foto's worden favorieten in Google Foto's.
  • Je favoriete (ster) foto's in Google Foto's worden favorieten in Apple Foto's.
  • Als je foto's in Google Foto's verwijdert als favoriet, worden de foto's in Apple Foto's ook als favoriet verwijderd en omgekeerd.

Tip: Je moet een iOS-apparaat gebruiken voor deze functie.

Synchronisatie in- of uitschakelen

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen voor Google Foto's Instellingen en dan Apps en apparaten.
  4. Tik op Apple Photos en dan Favorieten synchroniseren Aan en dan Synchronisatie aanzetten of Synchronisatie uitzetten.

Tips:

• Als je Google Foto's al gebruikt, zie je misschien een prompt in de Google Foto's-app. Tik op de map Favorieten om synchronisatie in te schakelen en je favorieten in Apple Foto's te bekijken.
  • Als je 'Favorieten synchroniseren' uitschakelt, geldt dit voor toekomstige foto's. Foto's die al favorieten zijn, blijven favorieten.