Suosikkikuvien synkronoiminen Apple Kuvien kanssa

Synkronoi suosikkikuvasi automaattisesti Apple Kuvien ja Google Kuvien välillä.

Näin se toimii

• Apple Kuvissa olevat suosikkikuvasi (sydämellä merkityt kuvat) lisätään suosikkeihin myös Google Kuvissa.
  • Google Kuvissa olevat suosikkikuvasi (tähdellä merkityt kuvat) lisätään suosikkeihin myös Apple Kuvissa.
  • Jos poistat kuvan suosikeista Google Kuvissa, se poistetaan suosikeista myös Apple Kuvissa ja päin vastoin.

Vinkki: Tämä ominaisuus edellyttää iOS-laitteen käyttöä.

Synkronoinnin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunasta profiilikuvaa tai nimikirjainta.
  3. Valitse Google Kuvien asetukset Asetukset ja sitten Sovellukset ja laitteet.
  4. Valitse Apple Kuvat ja sitten Synkronoi suosikit Käytössä ja sitten Laita synkronointi päälle tai Laita synkronointi pois päältä.

Vinkkejä:

• Jos käytät jo Google Kuvia, saatat nähdä Google Kuvat ‑sovelluksessa kehotteen. Voit ottaa synkronoinnin käyttöön ja nähdä suosikkisi Apple Kuvissa napauttamalla Suosikit-kansiota.
  • Jos poistat suosikkien synkronoinnin käytöstä, uusia kuvia ei enää synkronoida. Suosikkeihin aiemmin lisätyt kuvat pysyvät suosikeissa.