Synkroniser dine yndlingsbilleder med Apple Photos

Synkroniser automatisk dine yndlingsbilleder mellem Apple Photos og Google Fotos.

Sådan fungerer det

• Dine favoritbilleder (med hjerte) i Apple Fotos bliver favoritter i Google Fotos.
  • Dine favoritbilleder (med stjerne) i Google Fotos bliver favoritter i Apple Fotos.
  • Hvis du fjerner billeder som favoritter i Google Fotos, fjerner det også billederne som favoritter i Apple Fotos og omvendt.

Tip! Du skal bruge en iOS-enhed til denne funktion.

Slå Synkronisering til eller fra

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav foroven.
  3. Tryk på Indstillinger for Google Fotos Indstillinger og derefter Apps og enheder.
  4. Tryk på Apple Photos og derefter Sync favorites [Synkroniser favoritter] Til og derefter Turn on sync [Slå synkronisering til] eller Turn off sync [Deaktiver synkronisering].

Tip!

• Hvis du allerede bruger Google Fotos, ser du muligvis en meddelelse i Google Fotos-appen. Tryk på mappen Favoritter for at aktivere synkronisering og se dine favoritter i Apple Fotos.
  • Hvis du deaktiverer Synkroniser favoritter, træder denne ændring i kraft for fremtidige billeder. Billeder, der allerede er angivet som favoritter, forbliver favoritter.