Sincronitzar les teves fotos preferides amb Fotos d'Apple

Sincronitza automàticament les teves fotos preferides entre Fotos d'Apple i Google Fotos.

Com funciona

• Les teves fotos preferides (cor) a Fotos d'Apple es convertiran en preferides a Google Fotos.
  • Les teves fotos preferides (estrelles) a Google Fotos es convertiran en preferides a Fotos d'Apple.
  • Si treus fotos de les preferides de Google Fotos, també es treuran de les preferides de Fotos d'Apple i viceversa.

Consell: has d'utilitzar un dispositiu iOS per a aquesta funció.

Activar o desactivar la sincronització

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toca Configuració de Google Fotos Configuració i, a continuació, Aplicacions i dispositius.
  4. Toca Fotos d'Apple i, a continuació, Sincronitza els preferits Activat i, a continuació, Activa la sincronització o Desactiva la sincronització.

Consells:

• Si ja fas servir Google Fotos, és possible que vegis una sol·licitud a l'aplicació Google Fotos. Toca la carpeta Preferits per activar la sincronització i veure el teu contingut preferit a Fotos d'Apple.
  • Si desactives l'opció Sincronitza els preferits, s'aplicarà a les fotos que facis a partir d'aquest moment. Les fotos que ja s'hagin marcat com a preferides ho continuaran sent.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google