Over series met premium afdrukken

Je kunt 10 foto's laten afdrukken op karton (4 x 6 inch) en deze elke maand naar je laten toesturen. Foto's worden geselecteerd op basis van fotokenmerken en voorkeuren. Je kunt foto's bewerken en omwisselen voordat ze worden verstuurd, of een maand overslaan.

Belangrijk:
  • Afdrukken worden alleen binnen de VS verstuurd. Dit duurt tussen 10 en 14 werkdagen met economy-verzending. Verzendingen kunnen via UPS worden gevolgd totdat ze aan het lokale postkantoor worden overgedragen voor bezorging. De verzendkosten voor alle bestellingen zijn inbegrepen in de abonnementskosten en kunnen niet worden gewijzigd of bespoedigd. De kosten zijn exclusief btw.
  • Sommige functies zijn niet in alle staten beschikbaar.

De maandelijkse selectie

Als je je aanmeldt, kun je je voorkeuren instellen en kiezen hoe je je afdrukken wilt aanpassen. We e-mailen je elke maand automatisch een link naar 10 foto's om te beoordelen en te bewerken als je dat wilt.

Belangrijk: Je hebt 5 dagen de tijd om de door ons geselecteerde foto's te vervangen of te bewerken. Als je geen wijzigingen aanbrengt in je suggesties, worden deze afdrukken opgenomen in je bestelling. Tijdens de beoordelingsperiode van 5 dagen worden tijdelijk autorisatiekosten in rekening gebracht op je betaalmethode. Nadat je afdrukken zijn verstuurd, worden de maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Na de beoordelingsperiode sturen we nog een e-mail om te bevestigen dat de foto's zijn afgedrukt.

Selectie van foto's

Op basis van je voorkeuren worden automatisch 10 foto's uit je Google Foto's-account geselecteerd. Voor de selectie gebruiken we ook fotocategorieën, zoals de onderstaande:

• Favoriete foto's
  • Onlangs bewerkte foto's
  • Uploadtijd
  • Resolutiekwaliteit
  • Dubbele foto's
  • Uitgelichte mensen en huisdieren (niet beschikbaar voor alle gebruikers)
Je afdrukken aanpassen

Belangrijk: Nadat je je maandelijkse selectiemail hebt gekregen, heb je 5 dagen de tijd om de geselecteerde foto's te wijzigen.

Je kunt je afdrukken op verschillende manieren aanpassen.

• Papierafwerking: Selecteer matte of glanzende afwerkingsopties voor het papier.
  • Afdrukrand: Kies voor een rand van 3,175 mm rond al je maandelijkse afdrukken of selecteer Geen rand.
  • Achterkant van afdruk: Voeg de datum toe aan de achterkant van je afdrukken en/of maak van elke afdruk een briefkaart.

Je geselecteerde foto's aanpassen vanaf je computer:

1. Open Google Foto's.
  2. Selecteer Printservice en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Selecteer onderaan de pagina, onder Abonnementsinstellingen, de optie die je wilt aanpassen:
    • Afdrukopties
    • Uitgelichte mensen
    • Verzending en betaling
Geselecteerde foto's beoordelen of wijzigen

Belangrijk: Nadat je je maandelijkse selectiemail hebt gekregen, heb je 5 dagen de tijd om de geselecteerde foto's te wijzigen.

1. Bekijk de geselecteerde foto's.
    • Klik in de e-mailmelding op Foto's nalopen.
    • Vanuit de browser:
      1. Open Google Foto's.
      2. Klik op Printservice .
      3. Selecteer Maandelijkse premium afdrukken onderaan de pagina.
      4. Selecteer Controleren onder Aankomende leveringen.
  2. Vervang of bewerk je geselecteerde foto's.
    • Zo vervang je een selectie:
      1. Klik onder de foto op Vervangen.
      2. Klik in het voorbeeldscherm op de vervangende foto.
    • Als je een selectie wilt bewerken, klik je onder de foto op Bewerken Bewerken.
  3. Tik in het controlescherm op Opslaan nadat je de geselecteerde foto's hebt vervangen of bewerkt.
Je serie met premium afdrukken annuleren

Belangrijk: Als je het abonnement opzegt op de laatste dag van de beoordelingsperiode of nadat de beoordelingsperiode is afgelopen, worden er kosten voor die maand in rekening gebracht. Als je beoordelingsperiode bijvoorbeeld begint op de 15e en eindigt op de 20e, heb je tot de 19e de tijd om te annuleren zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Als je het abonnement op de 20e van de maand opzegt, wordt de annulering de volgende maand van kracht.

Je kunt maandelijkse premium afdrukken altijd opzeggen.

1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice .
  3. Klik onderaan op Maandelijkse premium afdrukken.
  4. Klik onder Abonnementsinstellingen op Service opzeggen.
  5. Klik in het bevestigingsvenster op Opzeggen.
  6. Klik op Maandelijkse premium afdrukken annuleren en dan Bevestigen.

Tip: Als je je serie met premium afdrukken opzegt, worden je voorkeuren verwijderd. Je kunt je weer aanmelden, maar je moet dan wel je voorkeuren opnieuw instellen.

Een maand overslaan

Je kunt een maand overslaan om de levering te onderbreken. Als je een maand overslaat, worden er voor die maand geen kosten in rekening gebracht. De betalingen worden volgende maand weer hervat. Je kunt maar 1 maand per keer overslaan en alleen tijdens de controleperiode van 5 dagen.

1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice  en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Klik onder Abonnementsinstellingen op Service opzeggen.
  4. Klik in het bevestigingsvenster op Opzeggen.
  5. Selecteer Deze maand overslaan en dan Bevestigen.

Je bestelling beheren

Je verzendadres wijzigen
  • Wijzigingen die tijdens of na de fotobeoordelingsperiode van 5 dagen worden aangebracht, worden de volgende maand van kracht.
  • Voor de bestelling van de eerste maand kun je tot 2 uur nadat je je hebt geabonneerd wijzigingen aanbrengen in je verzendadres.
  1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Klik onderaan de pagina, onder Instellingen, op Verzending en betaling.
  4. Klik op Bewerken om het verzendadres te wijzigen.
  5. Update het verzendadres.
  6. Klik als je klaar bent op Opslaan.

Meer informatie over hoe je je Google-betalingsgegevens beheert

Je betaalmethode wijzigen

Wijzigingen die tijdens of na de fotobeoordelingsperiode van 5 dagen worden aangebracht, worden de volgende maand van kracht.

1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Klik onderaan de pagina, onder Instellingen, op Verzending en betaling.
  4. Klik naast de opgeslagen betaalmethode op Bewerken.
  5. Update de betaalmethode.
  6. Klik als je klaar bent op Opslaan.

Meer informatie over hoe je je Google-betalingsgegevens beheert

Je bestelstatus checken
  1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Klik onder 'Eerdere bestellingen' op Volgen om de bestelstatus te bekijken.
Een ontbrekende of beschadigde afdruk melden

Neem contact met ons op als je afdruk niet binnen de verwachte bezorgperiode is aangekomen of als je een beschadigde afdruk hebt gekregen. Voorbeelden van dit soort beschadigingen zijn schade die door het vervoer is veroorzaakt of andere fysieke gebreken.

1. Open Google Foto's op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Maandelijkse premium afdrukken.
  3. Selecteer bij 'Eerdere bestellingen' de bestelling waarover je contact met ons wilt opnemen.
  4. Klik op de detailpagina op Contact opnemen met support.

Tip: De link 'Contact opnemen met support' is ook beschikbaar in je bevestigingsmail of betalingsbewijs voor je pakket.