Aan de slag met canvasprints

Je kunt canvasprints van je foto's in Google Foto's bestellen. De canvasprints hebben een speciale wrap van 3,81 cm en zijn gemaakt van premium canvasmateriaal met een satijnen afwerking. De canvasprints zijn voorzien van een vooraf bevestigde draadhanger en rubberen bumpers.

Belangrijk: Canvasprints zijn niet in alle landen beschikbaar.

Een afdruk op canvas maken

Belangrijk: Je krijgt mogelijk een waarschuwingsbericht voor afbeeldingen met een lage resolutie, maar je kunt de foto nog steeds afdrukken. Afbeeldingen met een lage resolutie kunnen wazig of korrelig lijken als ze op canvas worden afgedrukt.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer en dan Canvasprints.
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice en dan Canvasprints.
  3. Tik onderaan op Een canvas maken.
  4. Selecteer een foto.
  5. Tik onderaan op Foto gebruiken.
    • Tik op Foto bewerken om de foto te bewerken of bij te snijden.
  6. Selecteer een canvasformaat en dan Volgende.
    • Tik op Canvas draaien om een staande of liggende afdruk te selecteren.
  7. Selecteer een canvasomslag en dan Voorbeeld en dan Betalen Winkelwagentje.
    • Bijgesneden foto's kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de optie die je selecteert.
    • Zorg dat je het voorbeeld bekijkt, zodat je zeker weet dat het canvas eruitziet zoals verwacht.
Tip: Zorg dat je je canvas opslaat nadat je dit hebt bewerkt. Als je een concept 90 dagen niet bewerkt, wordt het automatisch verwijderd.

Een afdruk op canvas bewerken

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken  en dan Fotoboeken, afdrukken en meer  en dan Canvasprints.
    • Belangrijk: Als je Maken  niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice  en dan Canvasprints.
  3. Selecteer een concept en dan Bewerken.
  4. Tik als je klaar bent op Betalen Winkelwagentje.