Velg album som skal vises i bilderammene dine

Du kan bruke en Android-enhet til å vise album på disse enhetene:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smartskjerm
  • Android TV
  • Google TV

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Velg album som skal vises på enheten din.

1. Åpne Google Foto Foto på Android-enheten din.
  2. Gå til Bibliotek og deretter Verktøy og deretter Administrer bilderammer.
    • Hvis du har konfigurert en bilderammeenhet, velger du den du vil legge til bilder i.
    • Hvis du ikke har noen bilderammeenhet tilgjengelig, må du konfigurere en for å vise bilder på den.
  3. Trykk på Legg til Legg til ved siden av albumene du vil vise.
  4. Fullfør ved å trykke på Tilbake Tilbake.

Beslektet artikkel

Vis bilder på en TV ved hjelp av Chromecast