Velg album som skal vises i bilderammene dine

Via en Android-telefon eller et Android-nettbrett kan du vise album på disse enhetene:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smartskjerm
  • Android TV

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Velg album som skal vises på enheten din.

1. Åpne Google Foto Foto på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og deretter Bilderamme.
  3. Hvis du har en bilderammeenhet tilgjengelig, trykker du på Legg til bildene dine.
  4. Hvis du ikke har noen bilderammeenhet tilgjengelig, må du konfigurere en for å vise bilder på den.
  5. Trykk på Legg til Legg til ved siden av albumene du vil vise.
  6. Fullfør ved å trykke på Tilbake Tilbake.

Beslektet artikkel

Vis bilder på en TV ved hjelp av Chromecast