Albums kiezen om weer te geven in je fotolijstjes

Je kunt je Android-telefoon of -tablet gebruiken om albums weer te geven op de volgende apparaten:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smartdisplay
  • Android TV

Opmerking: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Kies albums om weer te geven op je apparaat.

1. Open Google Foto's Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar Bibliotheek en dan Tools en dan Fotolijstjes beheren.
    • Als je een digitaal fotolijstje hebt ingesteld, selecteer je het apparaat waaraan je foto's wilt toevoegen.
    • Als je geen digitaal fotolijstje hebt, moet je er een instellen om je foto's hierop weer te geven.
  3. Tik op Toevoegen Toevoegen naast de albums die je wilt weergeven.
  4. Tik op Terug Terug om de bewerking te voltooien.

Gerelateerd artikel

Foto's weergeven op een tv met een Chromecast