Suositeltujen muistojen löytäminen ja hallinta

Google Kuvat järjestää kuvasi ja videosi automaattisesti merkityksellisistä hetkistä koostuvalle aikajanalle. Voit muokata muistojasi ja jakaa niitä muille.

Suositeltujen muistojen etsiminen

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Napauta yläreunasta suositeltua muistoa.
    • Siirry seuraavaan tai edelliseen kuvaan napauttamalla tai pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
    • Siirry seuraavaan tai edelliseen muistoon pyyhkäisemällä ylös tai alas.
    • Pysähdy kuvan kohdalle koskettamalla sitä pitkään.
  4. Poistu suositellusta muistosta valitsemalla vasemmasta yläkulmasta Sulje .

Vinkki: Suositellut muistot päivittyvät usein. Voit tallentaa suositeltuja muistoja, jolloin löydät ne myöhemmin Muistot-näkymästä.

Suositellun muiston jakaminen

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta muistoa yläreunan muistokarusellista.
  3. Napauta alareunasta Jaa ja sitten Jaa muisto ja sitten Jaa .
  4. Valitse henkilöt, joille haluat jakaa muiston.
  5. Valitse Lähetä Lähetä.

Vinkki: Jos haluat poistaa kuvan tai muuttaa muiston nimeä ennen jakamista, valitse Muokkaa.

Suositeltujen muistojen hallinta

Voit valita asetuksista, mitä suositeltujen muistojen karusellissa näkyy.

Saamiesi muistojen tyypin valinta

Voit valita, millaisia muistoja suositeltujen muistojen karusellissa näkyy. Kun valitset vähintään yhden muistotyypin, suositeltujen muistojen karuselli näkyy kuvaruudukon yläpuolella.

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Muistot ja sitten Suositellut muistot.
  4. Valitse, millaisia muistoja haluat nähdä.

Henkilön tai lemmikin piilottaminen

Tärkeää: Kun piilotat henkilön, suositeltujen muistojen karusellissa, luomuksissa ja hakusivulla ei näy kuvia, joissa on hänen kasvonsa. Muutos tulee voimaan 24 tunnin kuluessa.

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Muistot ja sitten Piilota henkilöt ja lemmikit.
  4. Valitse henkilöt ja lemmikit, jotka haluat piilottaa.
    • Saat henkilön tai lemmikin takaisin näkyviin napauttamalla kasvoja uudelleen.

Päivämäärän piilottaminen

Tärkeää: Kun piilotat päivämäärän, suositeltujen muistojen karusellissa ei näy tuona päivänä otettuja kuvia.

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Muistot ja sitten Piilota päivämäärät.
  4. Valitse päivämäärät, jotka haluat piilottaa.
    • Voit poistaa piilotetun päivämäärän napauttamalla Poista Poista.

Luomusten sisällyttäminen muistoihin

Voit valita, minkä tyyppisiä luomuksia muistoissasi näytetään.

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Muistot ja sitten Suositellut muistot ja sitten Luomukset.
  4. Valitse, minkä tyyppisiä luomuksia haluat nähdä muistoissa.

Muistojen ilmoitusasetusten muuttaminen

Päätät itse, millaisia ilmoituksia saat uusista muistoista tai luomuksista.

1. Avaa Kuvat‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Muistot ja sitten Ilmoitukset.
  4. Muistot-kohdasta voit laittaa luomukset, muistot aiemmilta vuosilta tai teeman mukaiset muistot päälle tai pois päältä.

Lisätietoja luomuksista

Sinulle tehdyt luomukset voivat näkyä Muistot-näkymässä ja suositeltujen muistojen karusellissa.

Sinulle luodun sisällön tarkistaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Luomukset lisätään yläreunassa olevaan Muistot-karuselliin.

Luomuksien tallentaminen

Voit tallentaa sinulle tehtyjä luomuksia, kuten highlight-videoita tai animaatioita.

Voit tallentaa luomuksia suositeltujen muistojen karusellista valitsemalla alareunasta Tallenna. Näet tallennetut luomukset Kuvat-näkymässä.

Tallennettujen luomusten etsiminen

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Kuvat-näkymässä näet tallentamasi luomukset muiden kuvien ja videoiden kanssa.
  2. Voit hakea tallentamiasi luomuksia napauttamalla alareunasta Haku .
  3. Napauta haluamasi luomuksen tyyppiä Luomukset-osion alareunasta tai napauta Kaikki luomukset.

Luomusten luominen

Voit luoda kuvista ja videoista omia kollaaseja, animaatioita tai highlight-videoita.

Oman luomuksen tekeminen:

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Luo animaatio, kollaasi tai highlight-video valitsemalla sopiva vaihtoehto alareunasta.

Muita lähteitä