Fotoafdrukken bestellen via Google Foto's

Je kunt fotoafdrukken via Google Foto's bestellen bij Walmart of CVS, waar je ze meestal dezelfde dag kunt ophalen. Als je bestelling kan worden opgehaald, betaal je voor de afdrukken in de winkel.

• Afdrukken vanaf $ 0,25 per stuk.
  • Beschikbare afdrukformaten: 4 x 6, 5 x 7 en 8 x 10 inch.
  • Afdrukken hebben een glanzende afwerking bij CVS en een matte afwerking bij Walmart.

Opmerking: Fotoafdrukken zijn alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Afdrukken van je foto's bestellen

1. Open Google Foto's Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies je foto's:
    1. Als je meerdere foto's wilt afdrukken: Tik op een foto en houd deze vast en dan selecteer je foto's en dan tik op Winkelwagentje en dan Fotoafdrukken Fotoafdrukken
    2. Als je één foto wilt afdrukken: Tik op een foto. Tik rechtsboven op Meer  en dan Foto bestellen en dan Fotoafdrukken
    3. Als je wilt afdrukken vanuit een album: Tik op een album en dan Afdrukken bestellen en dan Fotoafdrukken.
  3. Bekijk een voorbeeld, voer bewerkingen door of wijzig het aantal foto's.
  4. Tik op Volgende.
  5. Geef op de pagina Ophaallocatie je locatie op en tik op een winkel in de buurt.
  6. Tik op Locatie selecteren en dan Bestelling plaatsen.

Bestellingen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd nadat ze zijn geplaatst. Als je bestelling kan worden opgehaald, ontvang je een e-mail.

Opmerking: Je ontvangt mogelijk een waarschuwingsbericht voor afbeeldingen met een lage resolutie, maar je kunt de foto's nog steeds afdrukken. Afbeeldingen met een lage resolutie veroorzaken wazige afdrukken.

Je fotoafdrukken ophalen

Je hebt mogelijk het volgende nodig om de fotoafdrukken op te halen:

• Ophaalcontact
  • Bestelnummer

Als je foto's kunnen worden opgehaald, ontvang je een e-mailmelding van Google Foto's. Je kunt je foto's ophalen op het adres van de winkel dat in de melding wordt genoemd.

Je betaalt voor je fotoafdrukken in de winkel.

Opmerking: Je kunt geen kortingsbonnen of promotiecodes voor winkels gebruiken om te betalen voor afgedrukte foto's.

Je foto's en instellingen wijzigen

Foto's bewerken

Je kunt foto's bewerken en bijsnijden in Google Foto's voordat je de afdrukken bestelt. Meer informatie over hoe je je foto's kunt bewerken
OpmerkingAls je een foto bewerkt nadat je een afdruk hebt besteld, zijn de bewerkingen niet zichtbaar op de afdruk.

Locatie-instellingen inschakelen

Google Foto's kan de dichtstbijzijnde winkel voor je vinden aan de hand van je locatie-instellingen zodat je de afdrukken kunt bestellen en ophalen.

Meer informatie over hoe je locatie-instellingen op app-niveau kunt inschakelen voor je Android-apparaat.

Als je problemen ondervindt met je fotoafdrukken of bestellingen, bekijk je meer informatie over het oplossen van problemen.