Problemen met fotoafdrukken oplossen

Gebruik de onderstaande informatie om problemen met je fotoafdrukken op te lossen. Meer informatie over fotoafdrukken van Google Foto's

Hulp van de winkel krijgen

Als je problemen hebt met je fotoafdrukken of bestelling, neem je contact op met de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.

Neem contact op met de winkel als je vragen hebt over:

• Bestelstatus
  • Terugbetalingen
  • Ontbrekende afdrukken
  • Vertragingen in bestellingen
  • Geannuleerde bestellingen
  • Onjuiste bestellingen

Opmerking: Je kunt een bestelling in Google Foto's niet meer wijzigen of annuleren nadat je deze hebt geplaatst.

Bestelstatus controleren

Je ontvangt een e-mail met statusinformatie nadat je je bestelling hebt bevestigd in de Google Foto's-app. Je ontvangt een pushmelding zodra je bestelling klaar is.

Als je geen meldingen ontvangt, bekijk je meer informatie over hoe je ze kunt inschakelen voor Android-apparaten of iOS-apparaten

Als je de bestelstatus wilt controleren, bel je de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.

Andere problemen oplossen

Winkels in de buurt vinden

Als je Walmart- of CVS-winkels wilt vinden waar je fotoafdrukken van Google Foto's kunt bestellen, controleer je of je locatie-instellingen zijn ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van je locatie-instellingen

Promoties of kortingsbonnen gebruiken

Kortingsbonnen en promotiecodes voor in de winkel zijn niet beschikbaar voor fotoafdrukken.

Meer hulp

Als je meer hulp nodig hebt, ga je naar de Help-community voor Google Foto's.