Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Problemen oplossen met fotoafdrukken die in de winkel worden opgehaald

Hulp bij fotoafdrukken die in de winkel worden opgehaald

Als je problemen hebt met je fotoafdrukken of bestelling, neem je contact op met de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.

Belangrijk: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer wijzigen of annuleren in Google Foto's. Als je een bestelling moet annuleren, bel je de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.

Neem contact op met de winkel als je vragen hebt over:

• Bestelstatus
  • Terugbetalingen
  • Ontbrekende afdrukken
  • Vertragingen in bestellingen
  • Geannuleerde bestellingen
  • Onjuiste bestellingen
Tip: Je kunt geen kortingsbonnen of promotiecodes voor winkels gebruiken om te betalen voor afgedrukte foto's.

Bestelstatus controleren

Nadat je je bestelling hebt bevestigd in de Google Foto's-app, krijg je een e-mail met statusinformatie. Zodra je bestelling klaar is, krijg je een pushmelding.

Als je geen meldingen krijgt, bekijk je meer informatie over hoe je ze aanzet voor Android-apparaten of iOS-apparaten.

Als je de bestelstatus van fotoafdrukken in de winkel wilt checken, bel je de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.

Andere problemen oplossen

Winkels in de buurt vinden
Als je Walmart- of CVS-winkels wilt vinden waar je fotoafdrukken van Google Foto's kunt bestellen, controleer je of je locatie-instellingen zijn ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van je locatie-instellingen

Promoties of kortingsbonnen gebruiken

Kortingsbonnen en promotiecodes voor in de winkel zijn niet beschikbaar voor fotoafdrukken.

Meer hulp

Als je meer hulp nodig hebt, ga je naar de Help-community voor Google Foto's.