Meer informatie over wat je kunt doen als je geen opslagruimte meer hebt

Als je back-ups in oorspronkelijke kwaliteit maakt en geen opslagruimte meer hebt, worden er geen back-ups van je foto's meer gemaakt. Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je geen opslagruimte meer hebt

Opmerkingen:

• Als je uploadgrootte is ingesteld op 'Hoge kwaliteit', ontvang je gratis onbeperkte opslag. Als de uploadgrootte echter is ingesteld op 'Oorspronkelijke kwaliteit', tellen de back-ups van je foto's mee voor de opslagruimte van Google Foto's.
  • Je krijgt 15 GB gratis opslag voor foto's en video's die precies zo worden opgeslagen als je ze hebt gemaakt.
  • Niet-ondersteunde video's die na 24 februari 2020 worden geüpload, tellen mee voor je opslagquotum.
  • Gebruikers kunnen elke dag maximaal 15 GB aan items uploaden naar hun account.

Als je je opties wilt bekijken, heb je de nieuwste versie van de Google Foto's-app nodig.

Meer opslagruimte kopen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initialen van je account en dan Instellingen voor Foto's Instellingen.
  4. Selecteer Back-up en synchronisatie.
  5. Tik op Opslagruimte kopen.
  6. Selecteer een opslagmogelijkheid.
  7. Voeg je betaalmethode toe of selecteer deze.
  8. Tik op Abonneren.

Als je een abonnement wilt downgraden of opzeggen, ga je naar de Play Store om je abonnement te beheren.

Opmerking: Als je de bovenstaande optie niet ziet, heb je mogelijk nog wel voldoende opslagruimte of heb je geen foto's met 'Oorspronkelijke kwaliteit'.

Meer informatie over het kopen van opslagruimte

Overschakelen naar een andere uploadgrootte

Meer informatie over het wijzigen van de uploadgrootte

Back-ups uitschakelen

Meer informatie over het uitschakelen van 'Back-up en synchronisatie'