Meer informatie over wat je kunt doen als je geen opslagruimte meer hebt

Als je back-ups in oorspronkelijke kwaliteit maakt en geen opslagruimte meer hebt, worden er geen back-ups van je foto's meer gemaakt. Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je geen opslagruimte meer hebt

Opmerkingen:

• Als je uploadgrootte is ingesteld op 'Hoge kwaliteit', ontvang je gratis onbeperkte opslag. Als de uploadgrootte echter is ingesteld op 'Oorspronkelijke kwaliteit', tellen de back-ups van je foto's mee voor de opslagruimte van Google Foto's.
  • Je krijgt 15 GB gratis opslag voor foto's en video's die precies zo worden opgeslagen als je ze hebt gemaakt.

Meer opslagruimte kopen

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  4. Klik onder de opties voor uploadgrootte op Opslagruimte kopen.
  5. Selecteer een opslagmogelijkheid.
  6. Voeg je betaalmethode toe of selecteer deze.
  7. Klik op Abonneren.

Opmerking: Als je de bovenstaande optie niet ziet, heb je mogelijk nog wel voldoende opslagruimte of heb je geen foto's met 'Oorspronkelijke kwaliteit'.

Meer informatie over het kopen van opslagruimte.

Overschakelen naar een andere uploadgrootte

Meer informatie over het wijzigen van de uploadgrootte.

Back-ups uitschakelen

Meer informatie over het uitschakelen van 'Back-up en synchronisatie'