Ladda ned eller ta bort videor som inte stöds

Om du laddar upp videor som Google Foto inte kan behandla bör du granska dem. Om det inte går att spela upp din video i Google Foto kan du ta bort eller ladda ned den.

Viktigt! Videor som inte stöds som laddas upp efter den 24 februari 2020 räknas in i lagringskvoten.

Så här visar du videor som inte stöds:

1. Öppna https://photos.google.com/unsupportedvideos på datorn.
  2. Välj de videor du vill ladda ned eller ta bort.
    • Ladda ned: Klicka på Nedladdning .
    • Ta bort: Klicka på Ta bort Radera följt av Ta bort. ​

Om du tar bort en video raderas den från Google Foto, men inte från din enhet om du har laddat ned en kopia.

Se till att din video fungerar med Google Foto

Din video bör spelas upp i Google Foto om den

• är minst 1 sekund lång
  • har rätt filtyp, som .mp4, .mod eller .mmv
  • kan spelas när den har laddats ned till din enhet. Om den inte kan spelas upp kan den vara skadad.