Last ned eller slett videoer som ikke støttes

Hvis du laster opp videoer som ikke kan behandles i Google Foto, bør du se nærmere på dem. Hvis Google Foto ikke kan spille av videoen din, kan du slette den, eller det kan hende du kan laste den ned.

Viktig: Ikke-støttede videoer som lastes opp etter 24. februar 2020, regnes med i lagringskvoten din.

Slik ser du videoer som ikke støttes:

1. Åpne https://photos.google.com/unsupportedvideos på datamaskinen din.
  2. Velg videoene du vil laste ned eller slette.
    • Last ned: Klikk på Last ned .
    • Slett: Klikk på Slett Slett og så Slett. ​

Hvis du sletter en video, blir den slettet fra Google Foto, men ikke fra enheten din hvis du har lastet ned en kopi.

Se til at videoen din fungerer med Google Foto

Videoen din kan spilles av i Google Foto hvis den

• varer i minst ett sekund
  • har riktig filtype, for eksempel .mp4, .mod eller .mmv.
  • kan spilles av når den lastes ned til enheten din – hvis den ikke kan spilles av, kan det hende at den er skadet