Last ned eller slett videoer som ikke støttes

Viktig: Det har oppstått problemer i Google Foto med videoer som ikke støttes. Det kan hende du har problemer med å laste ned noen av videoene dine som ikke støttes. Teamet jobber med å fikse dette.

Hvis du laster opp videoer som ikke kan behandles i Google Foto, bør du se nærmere på dem. Hvis Google Foto ikke kan spille av videoen din, kan du slette den, eller det kan hende du kan laste den ned.

Slik ser du videoer som ikke støttes:

1. Åpne https://photos.google.com/unsupportedvideos på datamaskinen din.
  2. Velg videoene du vil laste ned eller slette.
    • Last ned: Klikk på Last ned Last ned.
    • Slett: Klikk på Slett Slett og så Slett.

Hvis du sletter en video, blir den slettet fra Google Foto, men ikke fra enheten din hvis du har lastet ned en kopi.

Se til at videoen din fungerer med Google Foto

Videoen din kan spilles av i Google Foto hvis den

1. varer i minst ett sekund
  2. har riktig filtype, for eksempel .mp4, .mod eller .mmv.
  3. kan spilles av når den lastes ned til enheten din – hvis den ikke kan spilles av, kan det hende at den er skadet