Niet-ondersteunde video's downloaden of verwijderen

Als je video's uploadt die Google Foto's niet kan verwerken, moet je ze controleren. Als Google Foto's je video niet kan afspelen, kun je deze verwijderen. Mogelijk kun je de video ook downloaden.

Belangrijk: Niet-ondersteunde video's die na 24 februari 2020 worden geüpload, tellen mee voor je opslagquotum.

Je niet-ondersteunde video's bekijken:

1. Open https://photos.google.com/unsupportedvideos op je computer.
  2. Selecteer de video's die je wilt downloaden of verwijderen.
    • Downloaden: Klik op Downloaden .
    • Verwijderen: Klik op Verwijderen Verwijderen en dan Verwijderen. ​

Als je een video verwijdert, wordt deze verwijderd uit Google Foto's, maar niet van je apparaat als je een kopie hebt gedownload.

Controleren of je video werkt met Google Foto's

Je video moet in Google Foto's kunnen worden afgespeeld als deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

• De video is minimaal één seconde lang.
  • De video moet het juiste bestandstype hebben, zoals .mp4, .mod of .mmv.
  • De video kan worden afgespeeld wanneer je deze downloadt naar je apparaat. Als de video niet kan worden afgespeeld, is het bestand mogelijk beschadigd.