Tukemattomien videoiden lataaminen tai poistaminen

Jos lataat videoita, joita Google Kuvat ei voi käsitellä, sinun kannattaa tarkistaa ne. Jos Google Kuvat ei pysty toistamaan videota, voit poistaa sen. Saatat myös pystyä lataamaan videon laitteellesi.

Tärkeää: 24.2.2020 jälkeen ladatut tukemattomat videot kuluttavat tallennustilakiintiötä.

Voit etsiä tukemattomat videot tietokoneella tai mobiiliselaimella.

Tukemattomien videoiden etsiminen:

1. Avaa selain Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry osoitteeseen https://photos.google.com/unsupportedvideos.
  3. Valitse videot, jotka haluat ladata tai poistaa.
    • Lataaminen: Klikkaa Lataa .
    • Poistaminen: Klikkaa Poista Poista ja sitten Poista. ​

Jos poistat videon, se poistetaan Google Kuvista, mutta sitä ei poisteta laitteeltasi, jos olet ladannut kopion.

Varmista, että videosi toimii Google Kuvissa

Videon pitäisi toimia Google Kuvissa, jos

• se on vähintään 1 sekunnin pituinen
  • sen tiedostotyyppi on oikea, esimerkiksi .mp4, .mod tai .mmv
  • voit toistaa sen laitteellasi ladattuasi sen. Jos videota ei voi toistaa, se saattaa olla vioittunut.