Baixar o suprimir vídeos no compatibles

Si penges vídeos que Google Fotos no pot processar, et recomanem que els revisis. Si Google Fotos no pot reproduir un vídeo, pots suprimir-lo o provar de baixar-lo.

Important: els vídeos no compatibles que hagis penjat després del 24 de febrer del 2020 ocuparan espai de la teva quota d'emmagatzematge.

Pots trobar els teus vídeos no compatibles a l'ordinador o al navegador per a mòbils.

Per veure els teus vídeos no compatibles, segueix els passos següents:

1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador.
  2. Ves a https://photos.google.com/unsupportedvideos.
  3. Selecciona els vídeos que vols baixar o suprimir.
    • Per baixar-los, fes clic a Baixa .
    • Per suprimir-los, fes clic a Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix. ​

Si suprimeixes un vídeo, se suprimirà de Google Fotos, però no del teu dispositiu si n'has baixat una còpia.

Comprovar que un vídeo funciona amb Google Fotos

El teu vídeo s'ha de poder reproduir a Google Fotos si compleix els requisits següents:

• Dura com a mínim 1 segon.
  • És un tipus de fitxer adequat, com ara .mp4, .mod o .mmv.
  • Es pot reproduir quan el baixes al dispositiu. Si el vídeo no es pot reproduir, és possible que estigui malmès.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda