Ladda ned bilder eller videor till din enhet

Du kan kopiera dina foton och videor till din enhet.

Ladda ned dina foton eller videor

Viktigt! Om fotot redan finns på din enhet visas inte detta alternativ.
  1. Öppna Google Foto-appen Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Ladda ned.

Tips! Om du har problem med att dela en nedladdad video via andra appar kan du testa följande:

• Konvertera videon till ett format som är kompatibelt med appen som du använde för att dela. Du hittar kompatibla format i appens specifikationer.
  • Dela en Foto-länk till videon. Läs om hur du delar foton och videor.

Ladda ned alla foton eller videor

Läs mer om att exportera och ladda ned Google Foto-data.

Tips! Om du vill flytta alla foton till ett annat Google-konto kan du ladda ned alla dina foton och ladda upp dem till det nya Google-kontot i Google Foto. Läs mer om att lägga till foton och videor i Google Foto.