Ladda ned bilder eller videor till din enhet

Du kan kopiera dina foton och videor tillbaka till din enhet.

Spara ett foto eller en video

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Ladda ned

Ladda ned alla bilder eller videor

Läs om hur du använder ditt Google-konto för att ladda ned din data

Flytta alla foton till ett annat Google-konto

Om du av misstag har säkerhetskopierat dina foton på fel Google-konto kan du flytta dem till ett annat konto. Om du vill ändra det konto som du säkerhetskopierade dina foton till delar du ditt fotobibliotek med det kontot. Läs om hur du delar biblioteket i Google Foto med ett annat konto.