Ladda ned bilder eller videor till din enhet

Du kan kopiera dina foton och videor till din enhet.

Ladda ned dina foton eller videor

Viktigt! Om du har aktiverat säkerhetskopiering kan du hitta foton på datorn som du har tagit med din mobila enhet. Ladda ned fotot eller videon om du vill skapa en lokal kopia på datorn. Läs mer om säkerhetskopiering.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Ladda ned

Tips! Prova följande om du har problem med att spela upp en nedladdad video:

• använd en annan webbläsare, som Chrome eller Firefox
  • använd ett systemtillägg som fungerar med videofilens kodek
  • använd en annan videospelare, till exempel VLC Media Player.

Ladda ned alla foton eller videor

Läs mer om att exportera och ladda ned Google Foto-data.

Tips! Om du vill flytta alla foton till ett annat Google-konto kan du ladda ned alla dina foton och ladda upp dem till det nya Google-kontot i Google Foto. Läs mer om att lägga till foton och videor i Google Foto.