Last ned bilder eller videoer til enheten din

Du kan kopiere bildene og videoene dine tilbake til enheten din.

Lagre bilder eller videoer

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Velg et bilde eller en video.
  3. Klikk på Mer Mer og så Last ned. Hvis bildet allerede er lagret på enheten din, vises ikke dette alternativet.

Last ned alle bilder eller videoer

Finn ut hvordan du bruker Google-kontoen din til å laste ned dataene dine

Flytt alle bilder til en annen Google-konto

Hvis du ved et uhell har sikkerhetskopiert bildene dine til feil Google-konto, kan du flytte dem til en annen konto. For å begynne å sikkerhetskopiere bilder til en annen konto deler du bildebiblioteket ditt med den kontoen. Finn ut hvordan du deler Google Foto-biblioteket ditt med en annen konto.