Foto's of video's downloaden naar je apparaat

Je kunt je foto's en video's kopiëren naar je apparaat.

Je foto's of video's downloaden

Belangrijk: Als de foto al op je apparaat staat, zie je deze optie niet.
  1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Meer Meer en dan Downloaden.

Tip: Als het niet lukt om een gedownloade video te delen via een andere app, probeer je het volgende:

Alle foto's of video's downloaden

Meer informatie over hoe je je Google Foto's-gegevens exporteert en downloadt

Tip: Als je al je foto's wilt verplaatsen naar een ander Google-account, download je al je foto's en upload je ze naar het nieuwe Google-account in Google Foto's. Meer informatie over hoe je foto's en video's toevoegt aan Google Foto's