Download billeder eller videoer på din enhed

Du kan kopiere dine billeder og videoer til din enhed.

Gem dine billeder eller videoer

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Vælg et billede eller en video.
  3. Klik på Mere Mere og så Download

Download alle billeder eller videoer

Få flere oplysninger om, hvordan du eksporterer og downloader dine data fra Google Fotos.

Flyt alle billeder til en anden Google-konto

Hvis du er kommet til at sikkerhedskopiere dine billeder til den forkerte Google-konto, kan du flytte dem til en anden konto. Hvis du vil skifte den konto, du har sikkerhedskopieret dine billeder til, skal du dele din billedsamling med den pågældende konto. Sådan deler du din billedsamling i Google Fotos med en anden konto.