Download billeder eller videoer på din enhed

Du kan kopiere dine billeder og videoer tilbage til din enhed.

Gem et billede eller en video

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Vælg et billede eller en video.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Download

Download alle billeder eller videoer

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger din Google-konto til at downloade dine data

Flyt alle billeder til en anden Google-konto

Hvis du er kommet til at sikkerhedskopiere dine billeder til den forkerte Google-konto, kan du flytte dem til en anden konto. Hvis du vil skifte den konto, du har sikkerhedskopieret dine fotos til, skal du dele din fotosamling med den pågældende konto. Sådan deler du din Google Fotos-samling med en anden konto.