Baixar fotos o vídeos a un dispositiu

Pots copiar les teves fotos i els teus vídeos al dispositiu.

Baixar fotos o vídeos

Important: si la foto ja és al dispositiu, no veuràs aquesta opció.
  1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona una foto o un vídeo.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Baixa.

Consell: pot ser que tinguis problemes per compartir un vídeo baixat mitjançant altres aplicacions. Si et passa, prova de fer el següent:

• Converteix el vídeo a un format que sigui compatible amb l'aplicació que utilitzes per compartir. Per trobar els formats compatibles, consulta les especificacions de l'aplicació.
  • Comparteix un enllaç de Fotos que dirigeixi al vídeo. Obtén informació sobre com pots compartir fotos i vídeos.

Baixar totes les fotos o tots els vídeos

Obtén informació sobre com pots exportar i baixar les teves dades de Google Fotos.

Consell: per moure totes les fotos a un altre Compte de Google, baixa-les totes i penja-les al nou Compte de Google a Google Fotos. Obtén informació sobre com pots afegir fotos i vídeos a Google Fotos.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google