Baixar fotos o vídeos a un dispositiu

Pots copiar les teves fotos i els teus vídeos al dispositiu.

Baixar fotos o vídeos

Important: si tens la còpia de seguretat activada, pots trobar a l'ordinador les fotos que hagis fet al dispositiu mòbil. Per crear una còpia local a l'ordinador, baixa la foto o el vídeo. Obtén més informació sobre la còpia de seguretat.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Selecciona una foto o un vídeo.
  3. Fes clic a Més Més i després Baixa

Consell: pot ser que tinguis problemes per reproduir un vídeo baixat. Si et passa, prova de fer el següent:

• Utilitza un altre navegador, com ara Chrome o Firefox.
  • Utilitza una extensió del sistema que funcioni amb el còdec del fitxer de vídeo.
  • Utilitza un altre reproductor de vídeo, com ara VLC media player.

Baixar totes les fotos o tots els vídeos

Obtén informació sobre com pots exportar i baixar les teves dades de Google Fotos.

Consell: per moure totes les fotos a un altre Compte de Google, baixa-les totes i penja-les al nou Compte de Google a Google Fotos. Obtén informació sobre com pots afegir fotos i vídeos a Google Fotos.