Baixar fotos o vídeos al teu dispositiu

Pots copiar les teves fotos i els teus vídeos al dispositiu.

Desar una foto o un vídeo

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Selecciona una foto o un vídeo.
  3. Fes clic a Més Més i, a continuació, Baixa

Baixar totes les fotos o tots els vídeos

Obtén informació sobre com pots utilitzar el Compte de Google per baixar les teves dades

Moure totes les fotos a un altre Compte de Google

Si has creat una còpia de seguretat de les teves fotos al Compte de Google equivocat per error, pots moure-les a un altre compte. Per canviar el compte en què has creat la còpia de seguretat de les fotos, comparteix la teva biblioteca amb el compte en qüestió. Obtén informació sobre com pots compartir la teva biblioteca de Google Fotos amb un altre compte.