Baixar fotos o vídeos a un dispositiu

Pots copiar les teves fotos i els teus vídeos al dispositiu.

Baixar fotos o vídeos

Important: si la foto o el vídeo ja existeix al carret, no podràs baixar-lo de Google Fotos.
  1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Selecciona una foto o un vídeo.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Baixa.

Baixar totes les fotos o tots els vídeos

Obtén informació sobre com pots exportar i baixar les teves dades de Google Fotos.

Consell: per moure totes les fotos a un altre Compte de Google, baixa-les totes i penja-les al nou Compte de Google a Google Fotos. Obtén informació sobre com pots afegir fotos i vídeos a Google Fotos.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda