Kuvien ja videoiden lataaminen laitteelle

Voit kopioida kuvat ja videot laitteeseesi.

Kuvien ja videoiden lataaminen

Tärkeää: Jos varmuuskopiointi on päällä, näet tietokoneella kuvat, jotka olet ottanut mobiililaitteella. Voit luoda paikallisen kopion lataamalla kuvan tai videon tietokoneelle. Lue lisää varmuuskopioinnista.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse valokuva tai video.
  3. Valitse Lisää Lisääja sitten Lataa

Vinkki: Jos ladatun videon toistaminen ei onnistu, kokeile seuraavia tapoja:

• Käytä toista selainta, kuten Chromea tai Firefoxia.
  • Käytä järjestelmälaajennusta, joka toimii videotiedoston koodekin kanssa.
  • Käytä toista videosoitinta, kuten VLC Media Playeria.

Kaikkien kuvien tai videoiden lataaminen

Lue lisää Google Kuvat ‑datan viemisestä ja lataamisesta.

Vinkki: Jos haluat siirtää kaikki kuvasi toiselle Google-tilille, lataa kuvat laitteelle ja lataa ne sitten uudelle Google-tilille Google Kuvissa. Lue, miten voit lisätä kuvia ja videoita Google Kuviin.