Last ned bilder eller videoer til enheten din

Du kan kopiere bilder og videoer til enheten din.

Last ned bildene eller videoene dine

Viktig: Hvis bildet eller videoen allerede er lagret blant kamerabildene dine, kan du ikke laste ned elementet fra Google Foto.
  1. Åpne Google Foto-appen Foto på iPhone eller iPad.
  2. Velg et bilde eller en video.
  3. Trykk på Mer Mer og så Last ned.

Last ned alle bilder eller videoer

Finn ut hvordan du eksporterer og laster ned Google Foto-dataene dine.

Tips: For å flytte alle bildene dine til en annen Google-konto, last ned alle bildene, og last dem opp til den nye Google-kontoen i Google Foto. Finn ut hvordan du legger til bilder og videoer i Google Foto.