Foto's of video's downloaden naar je apparaat

Je kunt je foto's en video's terugzetten op je apparaat.

Een foto of video opslaan

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Klik op Meer Meeren dan Downloaden. Als de foto al op je apparaat staat, wordt deze optie niet weergegeven.

Alle foto's of video's downloaden

1. Ga op je computer naar drive.google.com.
  2. Klik op Instellingen Instellingen en dan Map voor Google-foto's maken.
  3. Zoek de map 'Google Foto's' in 'Mijn Drive'.
  4. Selecteer de map die je wilt downloaden.
  5. Klik op Meer Meer en dan Alles selecteren en dan Downloaden Downloaden.

Probeer het op een andere manier als je problemen ondervindt bij het downloaden van je foto's of video's. Meer informatie over hoe je je gegevens kunt downloaden

Alle foto's naar een ander Google-account verplaatsen

Als je per ongeluk een back-up van je foto's hebt gemaakt in het verkeerde Google-account, kun je de foto's overzetten naar een ander account. Als je het account wilt wijzigen waarin je back-ups van je foto's opslaat, deel je je fotobibliotheek met dat account. Meer informatie over hoe je je Google Foto's-bibliotheek kunt delen met een ander account.