Foto's of video's downloaden naar je apparaat

Je kunt je foto's en video's terugzetten op je apparaat.

Een foto of video opslaan

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Klik op Meer Meer en dan Downloaden

Alle foto's of video's downloaden

Bekijk meer informatie over hoe je je Google-account kunt gebruiken om je gegevens te downloaden

Alle foto's naar een ander Google-account verplaatsen

Als je per ongeluk een back-up van je foto's hebt gemaakt in het verkeerde Google-account, kun je de foto's overzetten naar een ander account. Als je het account wilt wijzigen waarin je back-ups van je foto's opslaat, deel je je fotobibliotheek met dat account. Meer informatie over hoe je je Google Foto's-bibliotheek kunt delen met een ander account.