Last ned bilder eller videoer til enheten din

Du kan kopiere bilder og videoer til enheten din.

Lagre bildene eller videoene dine

Viktig: Hvis bildet allerede er lagret på enheten din, vises ikke dette alternativet.
  1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Velg et bilde eller en video.
  3. Trykk på Mer Mer og så Last ned.

Last ned alle bilder eller videoer

Finn ut hvordan du eksporterer og laster ned Google Foto-dataene dine.

Flytt alle bilder til en annen Google-konto

Hvis du ved et uhell har sikkerhetskopiert bildene dine til feil Google-konto, kan du flytte dem til en annen konto. For å begynne å sikkerhetskopiere bilder til en annen konto kan du dele bildebiblioteket ditt med den kontoen. Finn ut hvordan du deler Google Foto-biblioteket ditt med en annen konto.