Få information om dina foton och din omgivning

Du kan få detaljer eller jobba med dina foton, saker omkring dig och bildsökningar med Google Lens.

Obs!

• Lens kan översätta text till alla språk i Google Översätt.
  • Shoppingresultat finns i Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerna, Frankrike, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Kanada, Malaysia, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Ryssland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, UAE, USA och Österrike.

Du kan använda Google Lens med Google Foto eller Google-appen, men inte med din kamera eller Google Assistent.

Få detaljer och jobba med dina foton

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en iPhone eller iPad.
  2. Välj ett foto.
  3. Tryck på Lens .
  4. Kontrollera detaljerna eller jobba med fotot.

Det här kan du göra om du tar ett foto av följande:

• Kläder och hemvaror: Hitta liknande produkter och var du kan köpa dem.
  • Streckkoder: Använd en streckkod för att hitta information om en produkt, till exempel var du kan köpa den.
  • Ett visitkort: Spara telefonnumret eller adressen för en kontakt.
  • En bok: Få en sammanfattning och läs recensioner.
  • Ett flygblad eller en reklamskylt: Lägg till eventet i din kalender.
  • Ett landmärke eller en byggnad: Hitta historiska fakta eller öppettider.
  • En målning på ett museum: Läs om konstnären och lär dig mer.
  • En växt eller ett djur: Lär dig mer om arter och raser.

Tips! Om du vill kopiera text trycker du på och markerar de ord du vill kopiera.

Hitta och radera din Google Lens-aktivitet

Hitta och ta bort din Google Lens-aktivitet genom att gå till sidan Lens i Min aktivitet. Styr vad som sparas i Google-kontot

Om du inte vill att din Google Lens-aktivitet sparas i ditt Google-konto inaktiverar du Webb- och appaktivitet. Hitta och styr webb- och appaktiviteten.