Köpa en fotobok

När du har skapat din fotobok kan du betala för den med Google Pay, kreditkort eller bankkort. Om du inte har ett Google Pay-konto kan du läsa mer om hur du skapar ett.

Se priser och frakt för fotoböcker här.

Innan du köper en fotobok

• Vid betalningen kan en reservationsavgift läggas till på ditt kontoutdrag innan du slutför köpet. Om du avbryter beställningen tas avgiften bort inom 14 dagar eller mindre.
  • Läs mer om hur du avbryter en beställning. När du har genomfört köpet har du två timmar på dig att avbryta beställningen.
  • Om du vill ändra leveransadress efter köpet avbryter du beställningen och köper boken igen.
  • Läs om hur du hanterar din betalningsinformation för Google.

Köpa en fotobok

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Print Store
  4. Välj en fotobok du vill köpa. Du kan även skapa en fotobok.
  5. Kontrollera att alla foton du vill ha med finns i fotoboken.
  6. Klicka på Nästa högst upp.
  7. Välj 7-tums med mjukt omslag eller 9-tums inbunden bok.
  8. Klicka på Välj.
  9. Kontrollera bokens typ, kvantitet och belopp. Klicka på Kassa.
  10. Välj eller lägg till en leveransadress, leveransmetod eller betalningsmetod.
    • Viktigt! Fyll i den första adressraden och dubbelkolla hela adressen innan du gör beställningen.
  11. Klicka på Köp.

Köpa en fotobok från ett annat EU-land

Viktigt! Du måste bo i ett EU-land för att kunna bläddra och köpa en fotobok från en print store i ett annat EU-land.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Klicka på Region längst ned och välj en region.

Köpa samma bok

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Print Store
  4. Välj en fotobok under Tidigare beställningar.
  5. Välj ett alternativ:
    • Klicka på Beställ igen: Du kan ändra boktyp, lägga till, byta eller ta bort foton innan du köper.
    • Klicka på Mer Merföljt av Köp identisk bok: Du köper exakt samma bok. Även om du har ändrat något i fotot får du samma bok utan ändringarna.

Avbryta en beställning

Du kan bara avbryta en beställning om det görs inom två timmar efter att du köpte boken.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Print Store .
  4. Välj en fotobok under Tidigare beställningar.
  5. Om du vill avbryta en beställning klickar du på Avbryt beställningföljt av Ja.

Arkivera en beställning

Om du arkiverar gäller följande:

• Du kan inte köpa samma bok igen.
  • PDF-kopian raderas.
  • Du kan inte kontakta oss angående problem med beställningen.

Så här arkiverar du:

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Print Store .
  4. Välj en fotobok under Tidigare beställningar.
  5. Valfritt: Om du vill spara en PDF-kopia klickar du på Mer Merföljt av Hämta bok som PDF.
  6. Klicka på Mer Merföljt av Arkiv.