Een fotoboek kopen

Nadat je je fotoboek hebt gemaakt, kun je ervoor betalen met Google Pay en een creditcard of betaalpas. Als je geen Google Pay-account hebt, kun je er een maken.

De prijzen en verzendkosten voor fotoboeken vind je hier.

Voordat je een fotoboek koopt

Een fotoboek kopen

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik aan de linkerkant op Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek dat je wilt kopen. Je kunt ook een fotoboek maken.
  5. Controleer het fotoboek om te zien of alle gewenste foto's zijn toegevoegd.
  6. Klik bovenaan op Betalen.
  7. Selecteer een boek met zachte kaft (18 x 18 cm) of een boek met harde kaft (23 x 23 cm).
  8. Klik op Selecteren.
  9. Controleer het type boek, het aantal en het subtotaal. Klik op Betalen.
  10. Selecteer een verzendadres, verzendmethode en betaalmethode of voeg er een toe.
  11. Klik op Kopen.

Hetzelfde boek kopen

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik aan de linkerkant op Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek onder 'Eerdere bestellingen'.
  5. Kies een optie:
    • Klik op Opnieuw bestellen: Je kunt het type boek wijzigen en foto's toevoegen, wijzigen of verwijderen voordat je het boek koopt.
    • Klik op Meer Meer en dan Identiek boek kopen: Je koopt precies hetzelfde boek. Zelfs als je een foto hebt gewijzigd, krijg je hetzelfde boek zonder de wijzigingen.

Een bestelling annuleren

Je kunt een bestelling alleen annuleren binnen 60 minuten nadat je het boek hebt gekocht.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik aan de linkerkant op Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek onder 'Eerdere bestellingen'.
  5. Klik op Bestelling annuleren en dan Ja om je bestelling te annuleren.

Een bestelling archiveren

Als je archiveert, betekent dit het volgende:

• Je kunt niet opnieuw hetzelfde boek kopen.
  • De pdf-versie wordt verwijderd.
  • Je kunt geen contact met ons opnemen als er problemen zijn met de bestelling.

Je kunt als volgt archiveren:

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik aan de linkerkant op Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek onder 'Eerdere bestellingen'.
  5. Optioneel: Als je een pdf-versie wilt opslaan, klik je op Meer Meer en dan Pdf van boek downloaden
  6. Klik op Meer Meer en dan Archiveren.