Få förslag på foton att dela med kontakter

Hämta förslag för att starta en konversation med någon

Du kan få ett förslag att starta en konversation med kontakter som du har interagerat med tidigare i Google Foto.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Delning högst upp.
    • Alla förslag som ska delas med en individ eller grupp visas med Förslag bredvid namnet.
  3. Välj foton att dela genom att klicka på .

Ta bort föreslagna konversationer

1. Öppna https://photos.google.com/unsupportedvideos på datorn.
  2. Klicka på Delning högst upp.
  3. Klicka på den föreslagna konversationen.
  4. Klicka på personens namn högst upp.
  5. Klicka på Ta bort föreslagen konversation.

Hitta förslag för att lägga till foton i ett delat album

Om du får ett delat album kan du se förslag om att lägga till foton i albumet baserat på information som tidpunkten då foton tagits, plats eller ansikten på fotona. Du ser bara förslag baserat på ansikten om du har aktiverat ansiktsgrupper. Så här kontrollerar du förslag att lägga till i ett delat album:

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Delning högst upp.
    • Delade album med förslag att lägga till visas med Lägg till relaterade foton? nedanför albumets titel.
  3. Klicka på albumet.
  4. Om du vill granska och lägga till de föreslagna objekten klickar du på Granska.
  5. Ignorera förslaget genom att klicka på Nej tack.

Hitta överhoppade förslag och radera eller granska dem

Om du raderar ett överhoppat förslag tas all information om förslaget bort, inklusive om du har hoppat över det tidigare. Det kan hända att du får ett liknande kort senare.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar högst upp.
  3. Under Förslag klickar du på Överhoppade förslag.
  4. Klicka på Granska eller Radera.

Inaktivera aviseringar

När du tar nya foton kan du få en avisering om att dela dem.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Delning högst upp.
  3. Inaktivera aviseringar om delningsförslag under Delning.