Få förslag på foton att dela med kontakter

När du tar foton av dina kontakter kan du få ett förslag om att dela fotona med dem.

Aktivera ansiktsgruppering om du vill få delningsförslag. Läs mer om ansiktsgruppering.

Obs! Delningsförslag är inte tillgängligt i alla länder.

Få förslag på foton att dela

Så här visar du förslagen:

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Dela. Förslag på vad du kan dela visas under Skapa delat album.

Kontakter som du föreslås dela med

Det kan hända att du får ett förslag om att dela foton med kontakter som

Visa och dela foton

Innan du delar foton från ett förslag kan du ändra vilka foton du vill dela och vilka personer de ska delas med.

1. Klicka på Granska på förslagskortet.
  2. Välj de personer du vill dela med.
    • Klicka på Till om du vill lägga till eller ändra mottagare.
    • Du kan dessutom visa ansiktsgrupper som identifierats på fotona. Om du vill lägga till en mottagare klickar du på Lägg till?. Välj sedan en kontakt. Läs mer om ansiktsgruppering.
  3. Välj de foton du vill dela. Du kan även lägga till fler foton.
  4. Valfritt: Lägg till en titel eller ett meddelande.
  5. Klicka på Skicka. Läs mer om att dela foton och videor.

Visa överhoppade förslag och radera eller granska dem

Om du raderar ett överhoppat förslag tas all information om förslaget bort, inklusive om du har hoppat över det tidigare. Det kan hända att du får ett liknande kort senare.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Dela.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Överhoppade förslag högst upp.
  4. Klicka på Granska eller Radera.

Inaktivera aviseringar

När du tar nya foton kan du få en avisering om att dela fotona.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Delning.
  3. Stäng av Aviseringar om delningsförslag